Loading…
Kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğdeden üretilen su kefirlerinin fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi/
Bu çalışmada kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğde meyveleri, bal, şeker ve 6,5-7,5-8,5 pH değerlerinde su kullanılarak 18 farklı su kefiri üretilmiştir. Bu kefirlerde mikrobiyolojik, biyoerişilebilirlik, fizikokimyasal ve duyusal özellikleri araştırılmıştır. Mikrobiyolojik ve fizikokimyas...
| Main Author: | |
|---|---|
| Corporate Authors: | , |
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Language: | Turkish |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3115 View in OPAC |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/3115View in OPAC
Merkez Kütüphane
| Call Number: |
TP 370 S468 2023
|
|---|---|
| Copy | Tez |