Loading…

Zeytin yaprağı ekstraktı ilaveli domates salçası üretiminin optimizasyonu/

Bu çalışmada 87 °C, 90 °C ve 93 °C sıcaklıklarda dolumu yapılan domates salça örneklerine farklı konsantrasyonlarda (500 µg/g, 1000 µg/g, 2000 µg/g) zeytin yaprağı ekstraktı (ZYE) eklenmiştir. Domates salça örnekleri 90 gün boyunca oda sıcaklığında (25±0,5 ºC) muhafaza edilmiştir ve 0. gün ve 90. gü...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Akkol, Dilara
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Gökçen, Yıldız (tez danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109
View in OPAC

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: GIM YL A356 2023
Copy Tez