Loading…
Zeytin yaprağı ekstraktı ilaveli domates salçası üretiminin optimizasyonu/
Bu çalışmada 87 °C, 90 °C ve 93 °C sıcaklıklarda dolumu yapılan domates salça örneklerine farklı konsantrasyonlarda (500 µg/g, 1000 µg/g, 2000 µg/g) zeytin yaprağı ekstraktı (ZYE) eklenmiştir. Domates salça örnekleri 90 gün boyunca oda sıcaklığında (25±0,5 ºC) muhafaza edilmiştir ve 0. gün ve 90. gü...
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109 View in OPAC |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/3109View in OPAC
Merkez Kütüphane
Call Number: |
GIM YL A356 2023
|
---|---|
Copy | Tez |