Loading…

Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/

Bu çalışmada, çörek otunun soğuk pres yağ üretiminde yan ürün olan küspenin ve bu küspeden farklı ultrasonlar sonucu üretilen protein izolatlarının ilk olarak kompozisyonlarını tespit edilerek, ardından bu proteinlerin çeşitli fizikokimyasal, fonksiyonel özelliklerini belirlemek ve bu protein izolat...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Uzuner, Kübra
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Dündar, Ayşe Neslihan
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3101
View in OPAC

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3101
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: GIM YL U986 2023
Copy Tez