Yüklüyor…
Mor soğan kabuğu antioksidan ve fenolik bileşiklerinin ultrasound destekli ekstraksiyon koşullarının optimizasyonu/
Bu çalışmanın amacı, mor soğan kabuğunun ekstraksiyonunun optimizasyon koşullarının belirlenmesidir. Mor soğan kabuğunun ekstraksiyonu için Desing-Expert programı kullanıldı. Mor soğan kabuğunun ekstraksiyonu için dört tane bağımsız değişken seçildi. Bu değişkenler sıvı-katı solvent oranı, alkol ora...
Yazar: | Zorlu, Ayşegül |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Ayşe Neslihan (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3102 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Ultrasonik ekstraksiyon ile Nigella sativa'dan timokinonca zengin ekstre eldesi ve mikroakışkan platformda enkapsülasyonu /
Yazar:: Aydın, Beyza -
Topoloji optimizasyon kullanılarak otobüs koltuklarının hafifletilmesi/
Yazar:: Öncel, Cemil -
Komagataeibacter rhaeticus kullanılarak nanoparçacık katkılı bakteriyel selüloz üretimi ve karakterizasyonu/
Yazar:: Uğurel, Ceyda -
Otomotiv sektöründe yenilikçi ürün tasarımı için yeni nesil bütünleşik tekniklerin geliştirilmesi /
Yazar:: Yıldız, Betül Sultan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Mor /
Yazar:: Tazeoğlu, Kahraman
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)