Yüklüyor…
Mor soğan kabuğu antioksidan ve fenolik bileşiklerinin ultrasound destekli ekstraksiyon koşullarının optimizasyonu/
Bu çalışmanın amacı, mor soğan kabuğunun ekstraksiyonunun optimizasyon koşullarının belirlenmesidir. Mor soğan kabuğunun ekstraksiyonu için Desing-Expert programı kullanıldı. Mor soğan kabuğunun ekstraksiyonu için dört tane bağımsız değişken seçildi. Bu değişkenler sıvı-katı solvent oranı, alkol ora...
Yazar: | Zorlu, Ayşegül |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Ayşe Neslihan (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Topoloji optimizasyon kullanılarak otobüs koltuklarının hafifletilmesi/
Yazar:: Öncel, Cemil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2024) -
Komagataeibacter rhaeticus kullanılarak nanoparçacık katkılı bakteriyel selüloz üretimi ve karakterizasyonu/
Yazar:: Uğurel, Ceyda
Baskı/Yayın Bilgisi: (2024) -
Otomotiv sektöründe yenilikçi ürün tasarımı için yeni nesil bütünleşik tekniklerin geliştirilmesi /
Yazar:: Yıldız, Betül Sultan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016.) -
Mor /
Yazar:: Tazeoğlu, Kahraman
Baskı/Yayın Bilgisi: (destek, 2017.) -
Mor mürekkep /
Yazar:: Bekiroğlu, Nazan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Timaş Yayınları, 2014)