Loading…
Greyfurt suyunun ultrason, mikrodalga ve kombine uygulamaları ile işlenmesi /
Bu tez çalışmasında, taze sıkılmış greyfurt suları pastörizasyon (PAS) (90 °C'de, 1 dk.), ultrason (US) (15 ve 30 dk.), mikrodalga (MD) (300, 600 ve 900 W / 30 sn.) ve ultrason-mikrodalga kombine uygulamaları (US+MD) ile (US-15 + 300 W, US-15 + 600 W, US-15 + 900 W, US-30 + 300 W, US-30 + 600W,...
Main Author: | Bozkurt, Büşra |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Yıldız, Gökçen (Tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3133 View in OPAC |
Similar Items
-
Ultrason uygulamaları ve farklı kurutma yöntemlerinin mango tozunun bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisi/
by: Abdırahman Ahmed, Ahmed -
Mikrodalga mühendisliği /
by: Pozar, David M.
Published: (2014) -
Hamitabat kombine çevrim santralinin enerji-ekserji analizi ve iyileştirme önerileri /
by: Topal, Göksel -
Mikrodalga mühendisliği /
by: Pozar, David M.
Published: (2014) -
Mikrodalga, sıcak hava ve mikrodalga-sıcak hava kombinasyonu kurutma yöntemleri ile hurma bazlı pestil üretimi/
by: Şenel, Merve