Yüklüyor…
Bulgur pişirme yöntemleri ve alternatif yöntem olarak ohmik pişirmenin bulgur kalitesi üzerine etkisi/
Bu çalışmada kullanılan ovidio durum buğdayının fizikokimyasal özellikleri incelenmiştir. Bulgur üretiminde kullanılan buğdayların 1000 dane ağırlığı (38,23±2,41 g), hektolitre (79,96±0,25 kg/hl), elek analizi (TS 2974:2018 standardına göre 1. sınıf), nem (%8,6±0,3), kül (%2,42±0,01), su tutma kapas...
Yazar: | |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | , |
Diğer Yazarlar: | |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: |
Merkez Kütüphane
Yer Numarası: |
GIM YL A837 2023
|
---|---|
Kopya Bilgisi | Tez |