Loading…
Bulgur pişirme yöntemleri ve alternatif yöntem olarak ohmik pişirmenin bulgur kalitesi üzerine etkisi/
Bu çalışmada kullanılan ovidio durum buğdayının fizikokimyasal özellikleri incelenmiştir. Bulgur üretiminde kullanılan buğdayların 1000 dane ağırlığı (38,23±2,41 g), hektolitre (79,96±0,25 kg/hl), elek analizi (TS 2974:2018 standardına göre 1. sınıf), nem (%8,6±0,3), kül (%2,42±0,01), su tutma kapas...
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3111 View in OPAC |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/3111View in OPAC
Merkez Kütüphane
Call Number: |
GIM YL A837 2023
|
---|---|
Copy | Tez |