Yüklüyor…
Bulgur pişirme yöntemleri ve alternatif yöntem olarak ohmik pişirmenin bulgur kalitesi üzerine etkisi/
Bu çalışmada kullanılan ovidio durum buğdayının fizikokimyasal özellikleri incelenmiştir. Bulgur üretiminde kullanılan buğdayların 1000 dane ağırlığı (38,23±2,41 g), hektolitre (79,96±0,25 kg/hl), elek analizi (TS 2974:2018 standardına göre 1. sınıf), nem (%8,6±0,3), kül (%2,42±0,01), su tutma kapas...
Yazar: | Aşar, Remziye (yazar.) |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Dündar, Ayşe Neslihan (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3111 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Tavuk derisinden ohmik sistem yardımıyla jelatin eldesi ve geleneksel yöntemle karşılaştırılması/
Yazar:: Işık, Çiğdem -
Pişirme yöntemleri /
Yazar:: Alsaffar, A. Aylin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Mezopotamya'dan dünya sofralarına : tarihinden tarifine bulgur /
Yazar:: Kenar, Seçil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Mezopotamya'dan dünya sofralarına : tarihinden tarifine bulgur /
Yazar:: Kenar, Seçil
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Patlıcan esaslı alternatif çerez gıdaların geliştirilmesi /
Yazar:: Sever, Ercan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018)