Loading…
Bulgur pişirme yöntemleri ve alternatif yöntem olarak ohmik pişirmenin bulgur kalitesi üzerine etkisi/
Bu çalışmada kullanılan ovidio durum buğdayının fizikokimyasal özellikleri incelenmiştir. Bulgur üretiminde kullanılan buğdayların 1000 dane ağırlığı (38,23±2,41 g), hektolitre (79,96±0,25 kg/hl), elek analizi (TS 2974:2018 standardına göre 1. sınıf), nem (%8,6±0,3), kül (%2,42±0,01), su tutma kapas...
Main Author: | Aşar, Remziye (yazar.) |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Dündar, Ayşe Neslihan (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3111 View in OPAC |
Similar Items
-
Tavuk derisinden ohmik sistem yardımıyla jelatin eldesi ve geleneksel yöntemle karşılaştırılması/
by: Işık, Çiğdem -
Pişirme yöntemleri /
by: Alsaffar, A. Aylin
Published: (2015) -
Mezopotamya'dan dünya sofralarına : tarihinden tarifine bulgur /
by: Kenar, Seçil
Published: (2012) -
Mezopotamya'dan dünya sofralarına : tarihinden tarifine bulgur /
by: Kenar, Seçil
Published: (2012) -
Patlıcan esaslı alternatif çerez gıdaların geliştirilmesi /
by: Sever, Ercan
Published: (2018)