Yüklüyor…

Tavuk derisinden ohmik sistem yardımıyla jelatin eldesi ve geleneksel yöntemle karşılaştırılması/

Hayvansal dokularda bulunan kolajen, kısmi hidrolizasyon ile jelatine dönüştürülmektedir. Isıtma ve soğutma işlemleri ile çözelti ve jel formlarına dönüşebilen jelatin, bu özelliği sayesinde gıda, kozmetik, ilaç, boya ve fotoğrafçılık gibi sektörlerde kullanılmaktadır. Jelatin üretiminde en yaygın k...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Işık, Çiğdem
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Sarıcaoğlu, Furkan Türker (tez danışmanı)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Konular:
Online Erişim:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3121
OPAC'ta görüntüle

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3121
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası: GIM YL I855 3024
Kopya Bilgisi Tez