Loading…
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
Bu çalışmada erişte örnekleri buğday ununun %25 oranında siyah üzüm çekirdeği tozuyla yer değiştirmesi ile hazırlanmıştır. Elde edilen erişteler sıcak hava (50 ºC), mikrodalga (200 W, 300 W ve 600 W) ve sıcak hava-mikrodalga kombinasyonu (200 W + 50 ºC, 300 W + 50 ºC ve 600 W + 50 ºC) yöntemleri kul...
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3136 View in OPAC |
Internet
https://hdl.handle.net/20.500.12885/3136View in OPAC
Merkez Kütüphane
Call Number: |
TP 370 T673 2024
|
---|---|
Copy | Tez |