Yüklüyor…
Antalya ilinde bulunan turizm tesislerindeki içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesinin incelenmesi/
Bu çalışmada turizm tesislerindeki su hijyeni seviyesini ortaya koymak amacıyla Antalya'da bulunan bazı otellerde kullanılan içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesi incelenmiştir. Çalışma kapsamında farklı tesislerden ve tesislerin farklı noktalarından alınan su örnekleri üzerinde ça...
Yazar: | Nural, Rişan Elif |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Seyhun, Nadide (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3135 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
Yazar:: Göksungur, Yekta
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Introduction to food engineering /
Yazar:: Singh, R. Paul
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Food engineering handbook.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Introduction to food process engineering /
Yazar:: Smith, P. G.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Food process engineering operations /
Yazar:: Saravacos, George D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011)