Yüklüyor…
Antalya ilinde bulunan turizm tesislerindeki içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesinin incelenmesi/
Bu çalışmada turizm tesislerindeki su hijyeni seviyesini ortaya koymak amacıyla Antalya'da bulunan bazı otellerde kullanılan içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesi incelenmiştir. Çalışma kapsamında farklı tesislerden ve tesislerin farklı noktalarından alınan su örnekleri üzerinde ça...
Yazar: | Nural, Rişan Elif |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Seyhun, Nadide (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Benzer Materyaller
-
Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Kahvecioğlu, Gözde
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022.) -
Keşkül üretiminde haccp sistemi ve çevresel izleme programının (çip) uygulanması /
Yazar:: Onbaşı, Elif
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020.) -
Sinamaldehit içeren polilaktik asit esaslı nanolif ambalajın kaymak raf ömrü üzerine etkisi/
Yazar:: Tırancıoğlu, Elif
Baskı/Yayın Bilgisi: (2024) -
Farklı ballara eklenen limon suyu konsantresinin hmf oluşumuna etkisinin incelenmesi /
Yazar:: Caner, Nisa Sevinç
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022.) -
Bazı duvar materyalleri ve enkapsülasyon tekniklerinin zeytin yaprağı ekstraktının mikroenkapsülasyonu üzerine etkilerinin incelenmesi /
Yazar:: Kahraman, Sinem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019.)