Loading…
Antalya ilinde bulunan turizm tesislerindeki içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesinin incelenmesi/
Bu çalışmada turizm tesislerindeki su hijyeni seviyesini ortaya koymak amacıyla Antalya'da bulunan bazı otellerde kullanılan içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesi incelenmiştir. Çalışma kapsamında farklı tesislerden ve tesislerin farklı noktalarından alınan su örnekleri üzerinde ça...
Main Author: | Nural, Rişan Elif |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Seyhun, Nadide (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3135 View in OPAC |
Similar Items
-
Bazı baklagil haşlama sularının köpük oluşturma potansiyelinin belirlenerek kek üretiminde baklagil haşlama suyu kullanım olanaklarının araştırılması/
by: Kahvecioğlu, Gözde -
Kurutulmuş Trabzon hurması, keçiboynuzu ve iğdeden üretilen su kefirlerinin fizikokimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik özelliklerinin belirlenmesi/
by: Şentürk, Meltem -
Keşkül üretiminde haccp sistemi ve çevresel izleme programının (çip) uygulanması /
by: Onbaşı, Elif
Published: (2020) -
Sinamaldehit içeren polilaktik asit esaslı nanolif ambalajın kaymak raf ömrü üzerine etkisi/
by: Tırancıoğlu, Elif -
Farklı ballara eklenen limon suyu konsantresinin hmf oluşumuna etkisinin incelenmesi /
by: Caner, Nisa Sevinç