Loading…
Antalya ilinde bulunan turizm tesislerindeki içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesinin incelenmesi/
Bu çalışmada turizm tesislerindeki su hijyeni seviyesini ortaya koymak amacıyla Antalya'da bulunan bazı otellerde kullanılan içme ve kullanma sularının mikrobiyolojik kalitesi incelenmiştir. Çalışma kapsamında farklı tesislerden ve tesislerin farklı noktalarından alınan su örnekleri üzerinde ça...
Main Author: | Nural, Rişan Elif |
---|---|
Corporate Authors: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Other Authors: | Seyhun, Nadide (tez danışmanı) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Online Access: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3135 View in OPAC |
Similar Items
-
Reaction and fermantation kinetics in food engineering /
by: Göksungur, Yekta
Published: (2011) -
Introduction to food engineering /
by: Singh, R. Paul
Published: (2014) -
Food engineering handbook.
Published: (2015) -
Introduction to food process engineering /
by: Smith, P. G.
Published: (2011) -
Food process engineering operations /
by: Saravacos, George D.
Published: (2011)