Yüklüyor…
Mikrodalga, sıcak hava ve mikrodalga-sıcak hava kombinasyonu kurutma yöntemleri ile hurma bazlı pestil üretimi/
Bu çalışmada; hurma, balkabağı ve elma meyveleri kullanılarak oluşturulan formülasyon ile şeker ilavesiz pestil üretimi gerçekleştirilmiştir. Sıcak hava (50 ve 75 °C), mikrodalga (200 W ve 300 W) ve mikrodalga-sıcak hava (200 W+50 °C, 200 W+75 °C, 300 W+50 °C ve 300 W+75 °C) kurutma yöntemleri kulla...
Yazar: | Şenel, Merve |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Gökçen, Yıldız (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Mikrodalga ve sıcak hava kombinasyonu ile kurutulan cennet hurmasının kurutma kinetiği ve toz ürünün kalite özellikleri /
Yazar:: Meci, Esma
Baskı/Yayın Bilgisi: (2024) -
Ultrason uygulamaları ve farklı kurutma yöntemlerinin mango tozunun bazı fizikokimyasal özellikleri üzerine etkisi/
Yazar:: Abdırahman Ahmed, Ahmed
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023) -
Mikrodalga mühendisliği /
Yazar:: Pozar, David M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Palme Yayıncılık, 2014) -
Mikrodalga mühendisliği /
Yazar:: Pozar, David M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Palme Yayıncılık, 2014.) -
Greyfurt suyunun ultrason, mikrodalga ve kombine uygulamaları ile işlenmesi /
Yazar:: Bozkurt, Büşra
Baskı/Yayın Bilgisi: (2023)