Yüklüyor…

Keçiboynuzu konsantresinin ozmotik distilasyon ile üretimi: gıda kalitesi ve proses koşullarının değerlendirilmesi/

Keçiboynuzu meyvesi (Ceratonia siliqua L.) ya da bilinen diğer adıyla harnup sahip olduğu yüksek besin içeriği bakımından dikkat çeken fonksiyonel gıda ürünlerinden biridir. Fonksiyonel özelliklerinin sahip olduğu biyoaktif maddelerin çalışma mekanizmalarından kaynaklandığı ve yapılan çalışmalarda s...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Tan, Esranur
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Oral, Rasim Alper (tez danışmanı)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Konular:
Online Erişim:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3123
OPAC'ta görüntüle

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3123
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası: TP 370 T36 2024
Kopya Bilgisi Tez