Loading…
Fermente gıdalar : Mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık /
Main Author: | Anlı, Ertan |
---|---|
Other Authors: | Şanlıbaba, Pınar (yazar) |
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2019.
|
Series: | Nobel Yayın no ;
2325. Sağlık Bilimleri no ; 047. |
Subjects: | |
Online Access: | View in OPAC |
Similar Items
-
Fermentation processes engineering in the food industry /
Published: (2013) -
Endüstriyel mikrobiyoloji giriş /
Published: (2015) -
Özel gıdalar /
by: Bilişli, Arsan
Published: (2018) -
Vicdan hayat kurtarır! : gençler için yaşam kılavuzu /
by: Dizdar, Yavuz
Published: (2019) -
Streptococcus zooepidemicus ile hyaluronik asit üretiminde tatlı patates (Ipomoea batatas) ekstraktı ve üridin kullanımı/
by: Akın, Eda