Yüklüyor…
Gıda felsefesi /
Diğer Yazarlar: | Doğan, Murat (editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2021.
|
Seri Bilgileri: | Nobel Yayın no ;
3498. Seyahat-Turizm- Gastronomi no ; 038. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıdanın geleceği /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Bilimsel Eserler, 2023.) -
Endüstriyel gıda üretim teknikleri/
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2022.) -
Gıda mühendisliğinde ısıl olmayan teknolojiler /
Yazar:: Baysal, Taner
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık, 2012.) -
Non-thermal food engineering operations
Yazar:: Ortega-Rivas, Enrique
Baskı/Yayın Bilgisi: (Springer, 2012.) -
Yiyecek anatomisi : yenilebilir dünyamızın merak uyandıran yanları /
Yazar:: Rothman, Julia
Baskı/Yayın Bilgisi: (ODTÜ Geliştirme vakfı Yayıncılık, 2022)