Yüklüyor…
Balıkçılık yöneticisinin el kitabı /
Diğer Yazarlar: | Cochrane, Kevern L. (editör), Garcia, Serge M. (editör), Sarı, Mustafa (Prof. Dr.) (çeviri editörü) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2016.
|
Edisyon: | 2. basıdan çeviri |
Seri Bilgileri: | Nobel Yayın no ;
1667. İşletme no ; 081. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Balık besleme ve yem teknolojisi I : (Balık besleme fizyolojisi ve biyokimyası) /
Yazar:: Hoşsu, Belgin
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Yayınları, 2012.) -
Ağ yapım ve donam tekniği : (Balıkçılık II) /
Yazar:: Tokaç, Adnan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi Basımevi, 2010.) -
Su ürünledeğer işleme teknolojisi /
Yazar:: Çaklı, Şükran
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2010.) -
Balıkçılık I : (Av araçları ve avlanma yöntemleri) /
Yazar:: Hoşsucu, Hikmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2009.) -
Tiroid el kitabı /
Yazar:: Kabalak, Taylan
Baskı/Yayın Bilgisi: (Ege Üniversitesi, 2012.)