Yüklüyor…
Balıkçılık yöneticisinin el kitabı /
| Diğer Yazarlar: | Cochrane, Kevern L. (editör), Garcia, Serge M. (editör), Sarı, Mustafa (Prof. Dr.) (çeviri editörü) |
|---|---|
| Materyal Türü: | Kitap |
| Dil: | Türkçe İngilizce |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti.,
2016.
|
| Edisyon: | 2. basıdan çeviri |
| Seri Bilgileri: | Nobel Yayın no ;
1667. İşletme no ; 081. |
| Konular: | |
| Online Erişim: | OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Balık besleme ve yem teknolojisi I : (Balık besleme fizyolojisi ve biyokimyası) /
Yazar:: Hoşsu, Belgin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Ağ yapım ve donam tekniği : (Balıkçılık II) /
Yazar:: Tokaç, Adnan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Su ürünledeğer işleme teknolojisi /
Yazar:: Çaklı, Şükran
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Balıkçılık I : (Av araçları ve avlanma yöntemleri) /
Yazar:: Hoşsucu, Hikmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Tiroid el kitabı /
Yazar:: Kabalak, Taylan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)