Loading…

Ekstrüder ve geleneksel yöntemle prejelatinize nişasta üretimi /

Bu tez çalışması, ekstrüder ve geleneksel yöntemlerle prejelatinize nişasta üretimini karşılaştırmayı amaçlamaktadır. Araştırmada temel malzeme olarak buğday nişastası kullanılmıştır. Prejelatinize nişasta, suyu hızla emme ve şişme yeteneği sayesinde gıda endüstrisinde sıkça kullanılan bir bileşendi...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Demir, Emre
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Dündar, Neslihan (tez danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3517
View in OPAC

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3517
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: TP 370 D465 2024
Copy Tez