Yüklüyor…

Meryem ana eli otu (Anastatıca hıerochuntıca) ekstraktının mikroenkapsülasyonu ve difüzyon karakterizasyonu /

Mikroenkapsülasyon ile dış faktörlere duyarlı aktif bileşenler, mikro boyutlarda uygun duvar materyalleri ile kapsüllenerek stabilize edilmektedir. Mikrokapsüller, aktif bileşenlerin nem, ısı, ışık, oksijen ve morötesi ışınları gibi dış çevresel faktörler nedeniyle bozulmalarını ve kaybolmalarını ön...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Cesur, Nurbanu
Kurumsal yazarlar: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Diğer Yazarlar: Oral, Rasim Alper (tez danışmanı)
Materyal Türü: Tez
Dil:Türkçe
Konular:

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Yer Numarası: GIM YL C478 2024
Kopya Bilgisi Tez