Loading…

Meryem ana eli otu (Anastatıca hıerochuntıca) ekstraktının mikroenkapsülasyonu ve difüzyon karakterizasyonu /

Mikroenkapsülasyon ile dış faktörlere duyarlı aktif bileşenler, mikro boyutlarda uygun duvar materyalleri ile kapsüllenerek stabilize edilmektedir. Mikrokapsüller, aktif bileşenlerin nem, ısı, ışık, oksijen ve morötesi ışınları gibi dış çevresel faktörler nedeniyle bozulmalarını ve kaybolmalarını ön...

Full description

Bibliographic Details
Main Author: Cesur, Nurbanu
Corporate Authors: Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Other Authors: Oral, Rasim Alper (tez danışmanı)
Format: Thesis
Language:Turkish
Subjects:
Online Access:https://hdl.handle.net/20.500.12885/3125
View in OPAC

Internet

https://hdl.handle.net/20.500.12885/3125
View in OPAC

Merkez Kütüphane

Holdings details from Merkez Kütüphane
Call Number: TP 370 C478 2024
Copy Tez