Yüklüyor…
Meryem ana eli otu (Anastatıca hıerochuntıca) ekstraktının mikroenkapsülasyonu ve difüzyon karakterizasyonu /
Mikroenkapsülasyon ile dış faktörlere duyarlı aktif bileşenler, mikro boyutlarda uygun duvar materyalleri ile kapsüllenerek stabilize edilmektedir. Mikrokapsüller, aktif bileşenlerin nem, ısı, ışık, oksijen ve morötesi ışınları gibi dış çevresel faktörler nedeniyle bozulmalarını ve kaybolmalarını ön...
Yazar: | Cesur, Nurbanu |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Bursa Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü |
Diğer Yazarlar: | Oral, Rasim Alper (tez danışmanı) |
Materyal Türü: | Tez |
Dil: | Türkçe |
Konular: | |
Online Erişim: | https://hdl.handle.net/20.500.12885/3125 OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Çörek otu küspesinden protein eldesi ve ekmekte kullanım olanaklarının araştırılması/
Yazar:: Uzuner, Kübra -
Yerli ve ithal çörek otu (nigella sativa L.) yağının kimyasal karakterizasyonu/
Yazar:: Başaran, Eda -
Bazı duvar materyalleri ve enkapsülasyon tekniklerinin zeytin yaprağı ekstraktının mikroenkapsülasyonu üzerine etkilerinin incelenmesi /
Yazar:: Kahraman, Sinem
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Karanlığın sol eli /
Yazar:: Le Guin, Ursula K., 1929-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993) -
Doğanın şifalı eli/
Yazar:: Saraç, M. Ender
Baskı/Yayın Bilgisi: (2020)