Loading…
Kestaneli süt üretimi ve kestaneli sütün özelliklerinin araştırılması /
Kestane; ülkemizde özellikle kış aylarında sıklıkla tüketilen Türk mutfağının geleneksel tatları arasında yer alan bir meyvedir. Gerek besin içeriğinin zenginliği gerekse farklı şekillerde tüketimi seçeneği ile her dönem kolay tüketilebilmektedir. Süt kaliteli nitelikte besleyici bir içecek olmasına...
Main Author: | Erdoğan, Gaye İrem |
---|---|
Corporate Author: | Fen Bilimleri Enstitüsü |
Other Authors: | Dündar, Ayşe Neslihan (Tez Danışmanı.) |
Format: | Thesis |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa,
2019.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Yara örtüsü uygulamaları için polilaktik asit/lavanta uçucu yağı esaslı biyoaktif nanoliflerin geliştirilmesi ve karakterizasyonu/
by: İsmaili, Dea
Published: (2023) -
Bursa ilinden elde edilen kestane balının antioksidan, antimikrobiyal, sitotoksik, genotoksik ve antigenotoksik etkilerinin araştırılması /
by: Arda, Beyza
Published: (2022.) -
Benzotiyazol içeren schıff bazı türevlerinin sentezi, karakterizasyonu, antioksidan ve enzim aktivitelerinin incelenmesi/
by: Sevimli, Esra
Published: (2023) -
Ultrason uygulamalarının portakal-havuç suyu karışımının kalite özellikleri üzerine etkilerinin araştırılması/
by: Taşın, Esra
Published: (2023) -
Farklı kurutma yöntemlerinin siyah üzüm çekirdeği tozuyla zenginleştirilmiş eriştenin kalite özellikleri üzerine etkileri/
by: Topcu, İrem
Published: (2024)