Yüklüyor…

Biopolymers for food design /

'Biopolymers for Food Design, ' Volume 20 in the Handbook of Bioengineering series, describes how biopolymers have made a major impact in the food industry, from food design, to food control and safety. Biopolymers can be used in the development of novel nutritional alternatives, to replac...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Grumezescu, Alexandru Mihai (Editör), Holban, Alina Maria (Editör)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: London, United Kingdom : Academic Press, an imprint of Elsevier, 2018.
Seri Bilgileri:Handbook of food bioengineering ; v. 20.
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode