Yüklüyor…

Advances in Food Processing Technology

This book introduces readers to essential advances in the application of physical processing technology in food processing that have been made in recent years. It analyzes and describes the application of Power Ultrasound, Pulsed Electric Field, Supercritical-CO2, and Infrared Heating in the context...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Diğer Yazarlar: Jia, Jingdun (Editör), Liu, Donghong (Editör), Ma, Haile (Editör)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Singapore : Springer Nature Singapore : Imprint: Springer, 2019.
Edisyon:1st ed. 2019.
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode