Yüklüyor…
Advances in Food Processing Technology
This book introduces readers to essential advances in the application of physical processing technology in food processing that have been made in recent years. It analyzes and describes the application of Power Ultrasound, Pulsed Electric Field, Supercritical-CO2, and Infrared Heating in the context...
Müşterek Yazar: | SpringerLink (Online service) |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Jia, Jingdun (Editör), Liu, Donghong (Editör), Ma, Haile (Editör) |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Singapore :
Springer Nature Singapore : Imprint: Springer,
2019.
|
Edisyon: | 1st ed. 2019. |
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Toxins and Contaminants in Indian Food Products
Yazar:: Sharma, Ramesh Kumar, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Chemistry of Maillard Reactions in Processed Foods
Yazar:: Parisi, Salvatore, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Edible Insects in Sustainable Food Systems
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Lactic Acid in the Food Industry
Yazar:: Ameen, Sara M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Thermal Treatments of Canned Foods
Yazar:: Montanari, Angela, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018)