Yüklüyor…

Red Meat Science and Production Volume 1. The Consumer and Extrinsic Meat Character /

This book comprehensively describes the biological underpinnings of red meat production, discussing the current state of the science in the context of the provision of red meat products perceived by consumers to offer a quality eating experience. Covering advances in the science of red meat producti...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Holloway, Joseph William (Yazar), Wu, Jianping (Yazar)
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Singapore : Springer Nature Singapore : Imprint: Springer, 2019.
Edisyon:1st ed. 2019.
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode