Yüklüyor…
Food Immunoassay
This book systematically covers immunoassays for food, presenting detailed approaches such as antigen design, food matrix pre-treatment and detection format optimization for 9 classes of food hazards and nutrition constituents. Offering ideas on how to improve the efficiency of recognized xenobiotic...
Asıl Yazarlar: | Xu, Chuanlai (Yazar), Kuang, Hua (Yazar), Xu, Liguang (Yazar) |
---|---|
Müşterek Yazar: | SpringerLink (Online service) |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Singapore :
Springer Nature Singapore : Imprint: Springer,
2019.
|
Edisyon: | 1st ed. 2019. |
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Thermal Treatments of Canned Foods
Yazar:: Montanari, Angela, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Lactic Acid in the Food Industry
Yazar:: Ameen, Sara M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Food Safety Basic Concepts, Recent Issues, and Future Challenges /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
The Maillard Reaction in Food Chemistry Current Technology and Applications /
Yazar:: Ruan, Dongliang, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
Yazar:: Micali, Maria, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)