Yüklüyor…
Quality Systems in the Food Industry
This book explains the role of food-oriented (or 'food-centric') quality system standards in the modern food and beverage industry. It discusses food safety schemes based on the international norm ISO 9001 and the "Hazard Analysis and Critical Control Points" approach, and also i...
Asıl Yazarlar: | Fiorino, Marco (Yazar), Barone, Caterina (Yazar), Barone, Michele (Yazar), Mason, Marco (Yazar), Bhagat, Arpan (Yazar) |
---|---|
Müşterek Yazar: | SpringerLink (Online service) |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Cham :
Springer International Publishing : Imprint: Springer,
2019.
|
Edisyon: | 1st ed. 2019. |
Seri Bilgileri: | Chemistry of Foods,
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses
Yazar:: Barone, Caterina, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Traceability in the Dairy Industry in Europe Theory and Practice /
Yazar:: Mania, Ignazio, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Food Sharing Chemical Evaluation of Durable Foods /
Yazar:: Pellerito, Alessandra, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Bioactive Molecules in Food
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019) -
Chemical Profiles of Industrial Cow's Milk Curds
Yazar:: Barone, Caterina, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)