Yüklüyor…

Chemistry and Hygiene of Food Gases

This book focuses on the use of food gases in the food industry, their different applications and their role in food processing, packaging and transportation. Since these gases come into contact with food, they must comply with strict of labeling, purity and hygiene standards in order to ensure food...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Laganà, Pasqualina (Yazar), Campanella, Giovanni (Yazar), Patanè, Paolo (Yazar), Assunta Cava, Maria (Yazar), Parisi, Salvatore (Yazar), Gambuzza, Maria Elsa (Yazar), Delia, Santi (Yazar), Coniglio, Maria Anna (Yazar)
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : 2019.
Imprint: Springer,
Edisyon:1st ed. 2019.
Seri Bilgileri:Chemistry of Foods,
Konular:
Online Erişim:Full-text access

Internet

Full-text access

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode