Yüklüyor…

Thermal Treatments of Canned Foods

This Brief describes the chemical features of canned food products and gives background information on the technology of canning foods. It explains how canned foods are different from other packaged foods, and illustrates and discusses their unique properties, including risks and failures. Canned fo...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Montanari, Angela (Yazar), Barone, Caterina (Yazar), Barone, Michele (Yazar), Santangelo, Anna (Yazar)
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : 2018.
Imprint: Springer,
Edisyon:1st ed. 2018.
Seri Bilgileri:Chemistry of Foods,
Konular:
Online Erişim:Full-text access

Internet

Full-text access

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode