Yüklüyor…

Pesticide Residue in Foods Sources, Management, and Control /

This book presents an in depth study of different aspects of pesticide use in food production. The text covers the sources of pesticide residues in foods, relevant health and environmental concerns, degradation of pesticides after their use, and available laws and regulations to regulate pesticide u...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Diğer Yazarlar: Khan, Mohidus Samad (Editör), Rahman, Mohammad Shafiur (Editör)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2017.
Edisyon:1st ed. 2017.
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode