Yüklüyor…

Microbes in Food and Health

This book gives an overview of the physiology, health, safety and functional aspects of microorganisms present in food and fermented foods. A particular focus is on the health effects of probiotics and non-dairy functional foods. The book deals also with microbes that cause food spoilage and produce...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Diğer Yazarlar: Garg, Neelam (Editör), Abdel-Aziz, Shadia Mohammad (Editör), Aeron, Abhinav (Editör)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2016.
Edisyon:1st ed. 2016.
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode