Yüklüyor…

Potato Staple Food Processing Technology

This book introduces readers to volatile compounds of staple foods, while also systematically highlighting the processing technologies of potato staple foods, which will be of great importance in promoting the virtuous circle and structural upgrading of Potato consumption patterns are gradually chan...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Mu, Taihua (Yazar), Sun, Hongnan (Yazar), Liu, Xingli (Yazar)
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Singapore : Springer Nature Singapore : 2017.
Imprint: Springer,
Edisyon:1st ed. 2017.
Seri Bilgileri:SpringerBriefs in Food, Health, and Nutrition,
Konular:
Online Erişim:Full-text access

Internet

Full-text access

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode