Yüklüyor…

Thermal Processing of Packaged Foods

This new edition discusses the physical and engineering aspects of the thermal processing of packaged foods and examines the methods which have been used to establish the time and temperature of processes suitable to achieve adequate sterilization or pasteurization of the packaged food. The third ed...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Holdsworth, S. Donald (Yazar), Simpson, Ricardo (Yazar)
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2016.
Edisyon:3rd ed. 2016.
Seri Bilgileri:Food Engineering Series,
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode