Yüklüyor…
Thermal Processing of Packaged Foods
This new edition discusses the physical and engineering aspects of the thermal processing of packaged foods and examines the methods which have been used to establish the time and temperature of processes suitable to achieve adequate sterilization or pasteurization of the packaged food. The third ed...
Asıl Yazarlar: | Holdsworth, S. Donald (Yazar), Simpson, Ricardo (Yazar) |
---|---|
Müşterek Yazar: | SpringerLink (Online service) |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Cham :
Springer International Publishing : Imprint: Springer,
2016.
|
Edisyon: | 3rd ed. 2016. |
Seri Bilgileri: | Food Engineering Series,
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
The Chemistry of Thermal Food Processing Procedures
Yazar:: Micali, Maria, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Thermal Treatments of Canned Foods
Yazar:: Montanari, Angela, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Food Packaging Materials
Yazar:: Piergiovanni, Luciano, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Handbook of Food Processing Equipment
Yazar:: Saravacos, George, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Fundamentals of Food Process Engineering
Yazar:: Toledo, Romeo T., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018)