Yüklüyor…

Lactic Acid in the Food Industry

This Brief explores the importance of lactic acid and fermentation in the modern food industry. Although it is usually associated with milk and dairy products, lactic acid can also be found in many other fermented food products, including confectionery products, jams, frozen desserts, and pickled ve...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Ameen, Sara M. (Yazar), Caruso, Giorgia (Yazar)
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2017.
Edisyon:1st ed. 2017.
Seri Bilgileri:Chemistry of Foods,
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode