Yüklüyor…

Amino Acid Fermentation

This book presents the latest findings on amino acid fermentation and reviews the 50-year history of their development. The book is divided into four parts, the first of which presents a review of amino acid fermentation, past and present. The second part highlights selected examples of amino acid f...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Diğer Yazarlar: Yokota, Atsushi (Editör), Ikeda, Masato (Editör)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Tokyo : Springer Japan : Imprint: Springer, 2017.
Edisyon:1st ed. 2017.
Seri Bilgileri:Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, 159
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode