Yüklüyor…

Chemical Profiles of Industrial Cow's Milk Curds

This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. It explains how different coagulation and treatment methods can be used to obtain various types of cheeses. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color,...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Barone, Caterina (Yazar), Barbera, Marcella (Yazar), Barone, Michele (Yazar), Parisi, Salvatore (Yazar), Steinka, Izabela (Yazar)
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : 2017.
Imprint: Springer,
Edisyon:1st ed. 2017.
Seri Bilgileri:Chemistry of Foods,
Konular:
Online Erişim:Full-text access

Internet

Full-text access

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode