Yüklüyor…
Chemical Profiles of Industrial Cow's Milk Curds
This Brief explores the chemistry and production technology of a cheese precursor: the cow's milk curd. It explains how different coagulation and treatment methods can be used to obtain various types of cheeses. Parameters such as the type of used milk, the coagulation method, pH value, color,...
Asıl Yazarlar: | Barone, Caterina (Yazar), Barbera, Marcella (Yazar), Barone, Michele (Yazar), Parisi, Salvatore (Yazar), Steinka, Izabela (Yazar) |
---|---|
Müşterek Yazar: | SpringerLink (Online service) |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Cham :
Springer International Publishing : Imprint: Springer,
2017.
|
Edisyon: | 1st ed. 2017. |
Seri Bilgileri: | Chemistry of Foods,
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Chemical Evolution of Nitrogen-based Compounds in Mozzarella Cheeses
Yazar:: Barone, Caterina, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
The Chemistry of Frozen Vegetables
Yazar:: Steinka, Izabela, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Advanced Dairy Chemistry Volume 1B: Proteins: Applied Aspects /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Thermal Treatments of Canned Foods
Yazar:: Montanari, Angela, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Quality Systems in the Food Industry
Yazar:: Fiorino, Marco, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2019)