Yüklüyor…

Food Allergens Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks /

This volume identifies gaps in the assessment, management, and communication of food allergen risks. Chapters showcase best practices in managing allergen risks at various stages of the food chain, including during food manufacture/processing; during food preparation in food service, retail food est...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Diğer Yazarlar: Fu, Tong-Jen (Editör), Jackson, Lauren S. (Editör), Krishnamurthy, Kathiravan (Editör), Bedale, Wendy (Editör)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2018.
Edisyon:1st ed. 2018.
Seri Bilgileri:Practical Approaches,
Konular:
Online Erişim:Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Internet

Full-text access
OPAC'ta görüntüle

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode