Yüklüyor…

Italians and Food

This book is a novel and original collection of essays on Italians and food. Food culture is central both to the way Italians perceive their national identity and to the consolidation of Italianicity in global context. More broadly, being so heavily symbolically charged, Italian foodways are an exce...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: SpringerLink (Online service)
Diğer Yazarlar: Sassatelli, Roberta (Editör)
Materyal Türü: e-Kitap
Dil:İngilizce
Baskı/Yayın Bilgisi: Cham : Springer International Publishing : 2019.
Imprint: Palgrave Macmillan,
Edisyon:1st ed. 2019.
Seri Bilgileri:Consumption and Public Life,
Konular:
Online Erişim:Full-text access

Internet

Full-text access

Merkez Kütüphane

Detaylı Erişim Bilgileri Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi UnknownBarcode