Loading…
Endüstriyel mikrobiyoloji giriş /
Mikroorganizmalar birçok gıda ürününün bozulmasına ve canlılarda da hastalıklara neden olmaktadır. Ancak söz konusu canlılar bilinen bu olumsuz özellikleri yanında katma değeri yüksek yeni ürünlerin üretilmesinde yıllardır kullanılmaktadır. Endüstriyel mikrobiyoloji olarak adlandırılan bu alanda, de...
Format: | e-Book |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara:
Palme Yayıncılık,
2015
|
Series: | Palme yayıncılık : 921
|
Subjects: | |
Online Access: | Full-text access View in OPAC |
Similar Items
-
Fermente gıdalar : Mikrobiyoloji, teknoloji, sağlık /
by: Anlı, Ertan
Published: (2019) -
Fermentation processes engineering in the food industry /
Published: (2013) -
Endüstriyel mikrobiyoloji : kavramlar, kurallar ve uygulamalar /
by: Dönmez, Sedat
Published: (2017) -
Streptococcus zooepidemicus ile hyaluronik asit üretiminde tatlı patates (Ipomoea batatas) ekstraktı ve üridin kullanımı/
by: Akın, Eda -
Endüstri’de ve farmasötik ürünlerde mikrobiyoloji/
by: Tan, Emir
Published: (2015)