Yüklüyor…
Endüstriyel mikrobiyoloji giriş /
Mikroorganizmalar birçok gıda ürününün bozulmasına ve canlılarda da hastalıklara neden olmaktadır. Ancak söz konusu canlılar bilinen bu olumsuz özellikleri yanında katma değeri yüksek yeni ürünlerin üretilmesinde yıllardır kullanılmaktadır. Endüstriyel mikrobiyoloji olarak adlandırılan bu alanda, de...
Materyal Türü: | e-Kitap |
---|---|
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara:
Palme Yayıncılık,
2015
|
Seri Bilgileri: | Palme yayıncılık : 921
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Internet
Full-text accessOPAC'ta görüntüle
Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi | UnknownBarcode |
---|