Yüklüyor…
Gıda bağımsızlığı /
Gıdanın ticarileşmesi artık gıda güvenliğini tehdit ediyor. Özellikle gıda ithalatı başlı başına öncelikle çiftçiyi sonrasında tüketiciyi dört bir yanından çevirip sarmalıyor...
Yazar: | Hoering, Uwe |
---|---|
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
Yeni İnsan Yayınevi,
2016.
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access |
Benzer Materyaller
-
Gıda kimyası /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Hacettepe Üniversitesi, 2017.) -
Gıda kimyası /
Yazar:: Demirci, Mehmet Prof. Dr
Baskı/Yayın Bilgisi: (Kutupyıldızı Yayınları, 2019.) -
Gıda hijyeni /
Yazar:: Göktan, Deniz
Baskı/Yayın Bilgisi: (Meta Basım, 2010.) -
Gıda hijyeni ve sanitasyon/
Yazar:: Erkmen, Osman
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık, 2022.) -
Gıda ambalajlama : ambalajlama bilimi ve teknolojisi/
Yazar:: Caner, Cengiz
Baskı/Yayın Bilgisi: (Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık Tic. Ltd. Şti, 2021.)