Yüklüyor…
3. Uluslararası helal ve sağlıklı gıda kongresi : 30-31 Ekim 2015, İstanbul : "Helal ve sağlıklı beslenmede farkındalık ve sürdürebilirlik" /
Kurumsal yazarlar: | , |
---|---|
Diğer Yazarlar: | , , , |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | Türkçe |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Konya :
Necmettin Erbakan Üniversitesi Kültür Yayınları,
2017.
|
Seri Bilgileri: | Necmettin Erbakan Üniversitesi Kültür Yayınları ;
25. |
Konular: | |
Online Erişim: | https://www.turcademy.com/tr/kitap/9786054988228 OPAC'ta görüntüle |
Internet
https://www.turcademy.com/tr/kitap/9786054988228OPAC'ta görüntüle
Merkez Kütüphane
Kopya Bilgisi | UnknownBarcode |
---|