Yüklüyor…
Spray drying technique for food ingredient encapsulation /
| Yazar: | Anandharamakrishnan, C. |
|---|---|
| Diğer Yazarlar: | Ishwarya, S. Padma, 1988- |
| Materyal Türü: | e-Kitap |
| Dil: | İngilizce |
| Baskı/Yayın Bilgisi: |
Chichester, West Sussex ; Hoboken, NJ :
Wiley-Blackwell, IFT Press,
[2015]
|
| Konular: | |
| Online Erişim: | Full-text access OPAC'ta görüntüle |
Benzer Materyaller
-
Nano- and microencapsulation for foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014) -
Modern drying technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Food and beverage packaging technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Drying phenomena : theory and applications /
Yazar:: Dinçer, İbrahim, 1964-, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Modern drying technology.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)