Yüklüyor…
Spray drying technique for food ingredient encapsulation /
Yazar: | Anandharamakrishnan, C. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Ishwarya, S. Padma, 1988- |
Materyal Türü: | e-Kitap |
Dil: | İngilizce |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Chichester, West Sussex ; Hoboken, NJ :
Wiley-Blackwell, IFT Press,
[2015]
|
Konular: | |
Online Erişim: | Full-text access |
Benzer Materyaller
-
Nano- and microencapsulation for foods /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley Blackwell, 2014.) -
Modern drying technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-VCH, 2007-) -
Drying phenomena : theory and applications /
Yazar:: Dinçer, İbrahim, 1964-, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (John Wiley & Sons, Inc., [2016]) -
Food and beverage packaging technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley, [2011]) -
Modern drying technology.
Baskı/Yayın Bilgisi: (Wiley-VCH, [2012])